PENTU MEILTÄ?

Lappalaiskoirista on tänä päivänä kova kysyntä. Pentua haaveillessa kannattaa varata reilusti aikaa tutustuessa rotuun ja etsiessä sopivaa kasvattajaa ja yhdistelmää.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä ja toimeliaita suomenlapinkoiria ja lapinporokoiria perheilleen arkeen ja iloksi. Minulle ihanteellinen lappalaiskoira on aktiivinen, kestävä ja ystävällinen, liioittelematon peruskoira. 

Lappalaiskoirista on tänä päivänä kova kysyntä. Pentua haaveillessa kannattaa varata reilusti aikaa tutustuessa rotuun ja etsiessä sopivaa kasvattajaa ja yhdistelmää. 

Pentu meiltä?

Taigakuiskeen pennut luovutetaan aikaisintaan 7vkon ikäisenä eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuna, rekisteröitynä ja useaan kertaan madotettuina. Pentu saa mukaansa uuteen kotiin hoito-ohjeet sekä pentupaketin.

Kasvattajana haluan antaa tukeni koko koiran eliniän ajaksi niin ylä- kuin alamäissä.

Pennut elävät alkutaipaleensa luonani kotioloissa arjen keskellä. Ne tottuvat tavallisiin kodin ääniin ja tilanteisiin. Pennut pääsevät tutustumaan monipuolisesti myös kodin ulkopuoliseen maailmaan.

Jos olet kiinnostunut pennusta, kerrothan kattavasti, minkälainen koti sinulla on tarjota. Pelkkiin väri- ja hintatiedusteluihin en vastaa. Toivon kasvateilleni aktiivisia koteja, jossa ne pääsevät touhuamaan yhdessä perheensä kanssa.

Vaikka koiraa itseään ei välttämätä käytettäisi jalostukseen, on tutkimustulokset suureksi eduksi koko rodulle. 

Terveystarkastukset. Miksi?

Terveystutkimukset ovat tärkeää tietoa niin omistajalle itselleen, kasvattajalle, ja koko rodulle. Vaikka koiraa itseään ei välttämätä käytettäisi jalostukseen, on tutkimustulokset suureksi eduksi rodulle.

Palautan kasvattieni hinnasta 100e, kun se on terveystutkittu virallisesti.

Luo kotisivut ilmaiseksi!